пятница, 17 октября 2014 г.


Доброго дня шановні друзі! Мені дуже приємно що ви завітали до мого блогу!
На ньому ви можете побачити дуже цікавої інформації, а саме на тему вашого улюбленого заняття за комп'ютером. Поступово я буду викладати все нову-та-нову інформацію.


Але перед тим як навчатися користуватися комп'ютером ви повинні знати з чого він складається, а для цього треба переглянути повчальний мульт-серіал з вашими улюбленими персонажами.

Удачі в навчанні!
Ваша Маша!
Поради для інтерактивного спілкування



Інтерактивне спілкування це обмін повідомленнями в режимі реального часу. В залежності від програм спілкування може виконуватися шляхом передавання голосу, відео зображення чи тексту.



Починати текст листа слід з привітання, звернення до людини, з якою ведеться  спілкування електронним листом, адже це є проявом гарного тону під час спілкування, навіть електронного.





Бути ввічливою людиною.

Обов’язково заповняти «Кому», «Тема».


Сортування отриманих повідомлень. Отримані повідомлення варто розміщувати в тематичних папках, щоб полегшити подальшу роботу з пошуку та написання відповіді на електронні листи. Непотрібні вам повідомлення взагалі варто видаляти, щоб не засмічувати зайвими листами власну поштову скриньку



















Відповідати на отримані повідомлення. Щоб відповісти на отримане повідомлення, достатньо у вікні поштової скриньки натиснути кнопку «Відповісти» (Reply). При цьому на екрані з’явиться форма для нового повідомлення, у якій автоматично буде заповнено поле «Кому», а в тілі листа буде наведено текст отриманого листа.







Розмір повідомлення та його вміст. Намагайтеся зіставити розмір створюваного електронного повідомлення з його вмістом і метою листування